Wil je ook vrijwilliger bij ons worden?

En ben je geïnteresseerd in één of meer van onderstaande functies?
Kom dan eens praten of mail naar tichelsooj@outlook.com.

Er is plaats voor een:

• Bestuurslid

Ben je goed in samenwerken in besturen? Ben je goed in mondelinge en schriftelijke communicatie, heb je goede contactuele eigenschappen? Heb je ervaring met financiën? In de SOOJ is ondersteuning nodig bij verschillende bestuursfuncties.

De werkzaamheden liggen op het terrein van het secretariaat, penningmeesterschap en voorzitterschap. Bestuursleden helpen in de SOOJ ook mee bij de dagelijkse gang van zaken. Als je belangstelling hebt, kom dan eens langs.

• Coördinator en pr-medewerker

Ben je iemand die goed kan organiseren en creatief en vaardig is op het gebied van publiciteit? Vind je het leuk om met docenten en cursisten samen te werken? Ben je enthousiast in het werven van vrijwilligers voor het begeleiden van activiteiten en het geven van taal- en andere lessen? Kan je ouderen goed motiveren om deel te nemen aan (re)creatieve bezigheden en heb je belangstelling voor de wensen van ouderen?

De SOOJ zoekt een gemotiveerde vrijwilliger voor de coördinatie van activiteiten en publiciteit.

• Gastvrouw of gastheer  (barmedewerker)

 Gastvrouwen en gastheren (of barmedewerkers) in de SOOJ zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de ontmoetingsruimte, ze ontvangen bezoekers en zorgen voor een gezellige sfeer. Ze schenken een drankje, maken een praatje of draaien muziek. En ze geven informatie over alles wat er te doen is in de SOOJ.

Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom.

• Computerdocent en docent tekenen

De SOOJ zoekt vrijwilligers die computerles en -cursussen kunnen geven (bijvoorbeeld voor de smartphone: whatsApp, betere foto’s maken en bewerken). Ook een docent voor het geven van tekenles of een taalcursus is welkom. 

Vind je leuk om als vrijwilliger les te geven aan ouderen dan is de SOOJ misschien een leuke werkplek voor je.