‘De tropische wereld van Manola’ en een verhaal van de kunstenares over zichzelf.


Lieve bezoekers,

Mijn naam is Manola Sint Jago en ik ben geboren en getogen op het zonnige eilandje, Aruba. Door een ernstige ziekte ben ik naar Nederland op jonge leeftijd verhuisd. Inmiddels zijn de jaren gaan tellen en woon ik al ruim 35 jaar met veel plezier in Nederland waarvan het grootste gedeelte in Amsterdam.

Volgens mijn vader tekende ik al voordat ik kon praten en dat bleef ik doen en zal dat ook blijven doen. Mijn schilderijen hebben één thema en dat is kleur en mijn wortels. Door middel van de kleuren die ik gebruik en de taferelen die ik creëer probeer ik de kijker mee te nemen op een tropisch avontuur. Dus hoop ik dat ik u mee kan nemen zonder er fysiek bij te zijn door mijn “Tropische Wereld”. 

Ik wens u heel veel plezier met mijn kleurrijke kunstwerken en hopelijk tot ziens. 
Mocht u belangstelling hebben voor een kunstwerk, neem dan gerust contact met mij op.

Manola Sint Jago 

Website www.manolasintjago.exto.nl
Email: msintjago@planet.nl