De exposities zijn tijdens openingstijden te bekijken.

Wilt u uw schilderijen, tekeningen, grafiek of foto’s exposeren in de SOOJ?

Dat kan, zend dan een e-mail naar annekewiering@hotmail.com onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en een omschrijving van het werk dat u wilt exposeren.

Nu te zien

Verwacht

Geen berichten gevonden.

Vorige tentoonstellingen

dec 2018 – Expositie Willem Stokkel

okt 2018 –  Een gezamenlijke expositie van de kunstenaars Ferry Kater en Pim Schilt. Beide mannen  zijn geboren in Amsterdam. Pim Schilt in 1940 en Ferry Kater vijf jaar later in 1945. Ze woonden en werkten jarenlang in Frankrijk, maar in verschillende departementen.


Pim Schilt is schilder en deed zijn opleiding aan de “Academie 63” in Haarle. Hij werkte lange tijd in Zuid-Frankrijk, waar hij ook exposeerde. Zijn werk bevindt zicht in Frankrijk, Nederland, Amerika en Japan! Hij maakt pastels, gouaches en lino′s. Zijn onderwerpen zijn landschap, portretten, stadsgezichten en dingen die op fantasie zijn gebaseerd.

Ferry Kater  heeft op de woeste baren van het leven zijn koers moeten vinden: “Fluctuat nec mergitur”. Deze verdienstelijke autodidact is al lang lid van de zondagsschilders en zijn atelier is de keukentafel. Hij heeft 10 jaar in Parijs gewoond aan de voet van La Bute Montmatre in de buurt van Place du Tertre. En zonder noemenswaardige kunstopleiding was hij veel in musea te vinden en las hij veel kunstboeken.Op dit moment heeft hij een voorliefde voor het expressionisme en ontwikkelt nu bij zichzelf abstracte kunst.Zijn motto: “Waar leven is, is kunst en de kunst om te leven”.